Watergevecht

20-4-2018

Andy had de opkomst voorbereid het was de afgelopen week erg warm dus hielden we een watergevecht in twee teams het ene team moest aanvallen en de vlag te pakken te krijgen het andere team moest de vlag verdedigen, we hadden de vlag op een stok in de kano bevestigt Raymond ging in de kano het water op helaas werden we gediskwalificeerd omdat we op het eiland moesten blijven, hoe tragischer je dood, hoe meer punten je kreeg Daan die ging iets te goed op in zijn rol hij was gegijzeld en ging niet vertellen waar de vlag was verstopt dus werd hij gemarteld. Dit zag er best mooi uit. Ondertussen was Andy zo gek om in het water te springen en naar Raymond in de kano toe te zwemmen maar tevergeefs Raymond was sneller.  
Dat was de opkomst?

(Stefanie)

Categories: Logboek

Post navigation

Proudly powered by WordPress Theme: Adventure Journal by Contexture International.