Gewoon geinig

The workshop

Hallo, Dit is een klein verhaaltje tussendoor die ik persoonlijk heel bijzonder vond. Het begon allemaal toen we een workshop aluminium draad bewerken volgden. Die trouwens heel erg leuk was! (gegeven door Esther Frediani http://www.homemadeby.net/ ook te vinden op Facebook!) Esther geeft verschillende creatieve workshops en cursussen (o.a. sieraden workshops) die je voor een zeer […]

Categories: Gewoon geinig, Mededelingen, Uncategorized

Explorers helpen bij teambuilding

Vandaag hebben wij een managementteam leren pionieren. De MT leden moesten zo laten zien dat ze Samen in staat waren een brug te bouwen en vervolgens een rivier over te kunnen steken.

Categories: Gewoon geinig

Vuurtje zonder lucifers

De volgende keer dat we weer een keer kampvuur maken op het programma hebben staan dan is het misschien leuk om dat eens op een andere manier te proberen. Ik heb een site gevonden waarop staat hoe je vuur maakt zonder lucifers.

Categories: Gewoon geinig

Met het oog op aankomend LAN weekend

Met het oog op aankomend LAN weekend, waar menig van jullie zich weer tegoed zal doen aan de nodige energy drinks (stuiter stuiter), is het misschien slim/leuk/handig om even deze test op EnergyFriend te doen. Je weet dan precies hoeveel je kunt drinken voordat je het loodje legt.

Categories: Gewoon geinig

Proudly powered by WordPress Theme: Adventure Journal by Contexture International.