The workshop

Hallo,

Dit is een klein verhaaltje tussendoor die ik persoonlijk heel bijzonder vond.

Het begon allemaal toen we een workshop aluminium draad bewerken volgden. Die trouwens heel erg leuk was! (gegeven door Esther Frediani http://www.homemadeby.net/ ook te vinden op Facebook!) Esther geeft verschillende creatieve workshops en cursussen (o.a. sieraden workshops) die je voor een zeer leuke prijs kan bijwonen. Hierbij wordt je een super gezellige avond belooft! Maar goed even terug to the point. Esther vertelde ons dat er een stichting is genaamd Froukje en Brent stichting. Deze stichting is opgericht voor de twee kinderen Froukje en Brent. Beide kampen zij met de verschrikkelijke ziekte MLD (voor meer info en de blog van de ouders van Froukje en Brent kijk op www.froukjebrent.nl) Esther heeft samen met haar vriendin Angela Scheel (www.mulit- nailzz.nl ook te vinden op Facebook) een spel en doe middag georganiseerd om geld op te halen voor een welverdiende vakantie voor het gezin. Wij als explorers zijn gevraagd

om te komen helpen. Het was een middag om nooit te vergeten! Hoe ontzettend gul mensen zijn om een ander te helpen. Deze middag heeft me echt laten zien dat mensen tegenwoordig niet allemaal egocentrisch en gierig zijn. Uiteindelijk is er genoeg geld op gehaald om het gezin op een heerlijke vakantie te sturen en te laten genieten van elkaar!

daaag

Categories: Gewoon geinig, Mededelingen, Uncategorized

Post navigation

Proudly powered by WordPress Theme: Adventure Journal by Contexture International.