Zeilweekend

Lief dagboek,

Laatst gingen we met de explorergroep naar Harderhaven om daar een weekend te gaan zeilen, yay. Het begon in de ochtend met tenten opzetten en dat soort interessante dingen. Daarna hebben we de hele dag gezeild. Nou ja, op onze boot was het vooral Rutger. Ik vond het wel leuk. Sommige mensen waren gek genoeg om te gaan zwemmen in het water. We gingen met de boot onder de brug door en weer terug en Myrthe haar spullen en bril droppen. Daarna gingen we nog een rondje, en luisterden we allemaal Disney muziek. Eenmaal teruggekomen op het kampterrein gingen we eten. Het was een broodje hamburger. We kwamen erachter dat de kaas radioactief gemuteerde klei was ofzo. Na het eten gingen sommige zeilen en anderen Frozen kijken. Daarna hadden we een of ander spel waarin je moest raden wie er op je lag. wat. Veel mensen werden beledigd. Goed spel voor je zelfvertrouwen. Daarna gingen we nog weerwolven en daarna slapen.

De volgende ochtend werden we wakker gemaakt door Raymond, dat is altijd leuk -_-

Maar het regende en onweerde dus we bleven liggen. We gingen tosti’s eten. Daarna gingen sommigen nog zeilen en zwemmen. En sommige mensen gingen in hun tent K3 muziek luisteren. wat. Daarna was het tijd voor het opruimen en afwassen. En toen dat klaar was gingen we nog weerwolven (of was het turken?). Er was ook een dorpsslet bij. Toen was het tijd om naar het eiland te gaan en op te ruimen. En de rest is geschiedenis.

img_20160903_185705img_20160903_134907img_20160904_095139img_20160903_134849

Categories: Logboek

Post navigation

Proudly powered by WordPress Theme: Adventure Journal by Contexture International.