(mislukte) AR, afgelast en AR+ verstoppertje

4-5-2018, 11-5-2018 & 18-5-2018

Omdat er de afgelopen weken zo weinig is gebeurt, vat ik drie weken samen in één logboek bericht. Echt boeiend was het allemaal niet namelijk.

op 4 mei hadden we de AR gepland, die al  een uur later begon, doordat die dag de dodenherdenking was. Rond 9 uur waren er echter ongeveer 5 mensen aanwezig. De AR werd dus een soort van afgelast, ook al werden er alsnog wel wat belangrijke dingen besproken. Zo werd onder andere het streepjessysteem weer ingevoerd hehe.
Sommige mensen hadden zich zelfs afgemeld omdat ze een AR saai vonden… Ik noem geen namen.

De week erna (11 mei) waren er zoveel afmeldingen dat een AR ook niet door zou kunnen gaan en een eventuele reserveopkomst was ook niet echt animo voor. Ook begeleiding kon eigenlijk niet echt aanwezig zijn. Er werd dus besloten de opkomst maar volledig af te lassen.

18 mei was het dan eindelijk zo ver. Een AR kon ingepland worden.
De nodige dingen werden besproken en toen dit klaar was gingen we weer ons favoriete spel doen, namelijk verstoppertje. We besloten dit keer echter 10 tellen in de rimboe te gaan doen, gevolgd door 2 spelletjes verstoppertje in het donker.

Bij de spelletjes verstoppertje waren we de eerste ronde heel lang Gino kwijt. Kevin moest zoeken en aangezien hij al bijna blind is, werd zoeken in het donker een behoorlijke uitdaging. Vooral in het materiaalhok was dit echt onmogelijk. Mensen zaten namelijk echt op de kasten en een trap beklimmen in het donker is niet echt handig. Na ongeveer een kwartier wist Kevin Gino toch te vinden.

De tweede ronde van verstoppertje in het donker moest Daan gaan zoeken. Ik lag in het materiaalhok op een plek waar normaal tenten liggen. Ik werd een paar keer bijna gevonden, maar uiteindelijk heb ik er bijna een half uur gelegen, voordat Daan mij met een stok ging porren en met zijn hand me bijna voor mijn hoofd sloeg.

Hoop dat deze samenvatting van de afgelopen weken toch nog een beetje leuk was.

Bye Bye
(Julie-Anne™)

Categories: Logboek

Post navigation

Proudly powered by WordPress Theme: Adventure Journal by Contexture International.