Jaspers spelletjesavond

25-5-2018

Voor de eerste opkomst na de AR had Jasper zich opgeofferd. Stiekem had ik er al een beetje op gehoopt en mijn vermoedens werden bevestigd: we gingen met de luchtbuks schieten. Daarnaast gingen we ook nog wat andere partygames doen. Jasper had verschillende onderdelen voorbereid, maar uiteindelijk hebben we alleen beerwaterpong en luchtbuks schieten gedaan. De groep werd in tweeën verdeeld. Mijn groep ging als eerste schieten en dit was net als de vorige keren super leuk.

Ondertussen was binnen het waterballet begonnen. Na een halfuurtje werd er omgewisseld. Kevin was bij ons de winnaar van het schieten. Of er bij het waterpong een echte winnaar naar voren was gekomen weet ik niet.

Nu was het aan Mick, Nina, Kevin en mij om waterpong te gaan doen, terwijl de rest ging schieten. Nina en ik hadden beter in een team kunnen zitten, aangezien Kevin en Mick er een potje van maakten. We zijn nog nooit zo gehydrateerd geweest tijdens een scoutingopkomst.

Na een behoorlijke tijd pingpongballetjes heen en weer te hebben gegooid, werden we het toch wel zat en besloten ons weer aan te sluiten bij de groep die aan het schieten was. Ondertussen waren ze aan het schieten op paprika chips en op een foto van Andy (beide kwamen er niet levend vanaf).

Gute abend meine freunde!
(Julie-Anne™)

 

Categories: Logboek

Post navigation

Proudly powered by WordPress Theme: Adventure Journal by Contexture International.