Waterweekend 2012

Hoi, ik ben dit jaar de logboekhouder van de explorers van de scouting groep st. ansfridus. Dit is mijn eerste jaar dus er staan jullie heel veel amateurs verhaaltjes te wachten. Hoe dan ook ik zal mijn stinkende best doen om er toch iets leuks van te maken.

Waterweekend 2012

 Jaja, dit jaar is het weer zover: de zeer gewaardeerde explorers gaat mee op waterweekend ! Mijn mening ? Het leukste kamp van het jaar (op de lanparty’s na natuurlijk) Dit jaar waren er weer groentjes mee. 4 pl’s dat vers van de pers van de scouts afkwamen(oorspronkelijk zijn het er 6 maar alleen de meisjes hadden de ballen om mee te gaan). Super leuk maar natuurlijk wel even wennen voor die verwende schepsels want tja bij de scouts was het leven toch een stukje makkelijker. Het verschil tussen leiding en begeleiding is toch meer dan die vier letters!

Gelukkig was de scouting groep er ook bij en konden ze daar gewoon langskomen als er probleempjes waren. Nou zal ik even stoppen met mij kletspraat en jullie voorzien van stuk over het waterweekend.

 Vrijdagavond: inpaktijd!

 Morgen gaan we op waterweekend! Er moest dus wel even wat ingepakt worden. En voor het verse vlees was dit al een hele beleving! Na het openen gingen Robbert, Lianne en Kathy op weg om eens flink uit te pakken met het inpakken van het boodschappen mandje. Het idee was tosti’s en noedelsoep en daar gingen we dus ook op af. Nadat de noedelsoep was gevonden, het brood was gepakt en Lianne de cola 3keer had laten stuiteren konden we op weg richting het clubgebouw. Daar aangekomen was er nog bijna niets gebeurd. En al snel werd duidelijk waarom er nog niets was gebeurd. De kisten waar normaal de schone borden bekers en bestek in zaten was nu besmeurd met een 3 cm dikke laag gelige drap ( we weten nog steeds niet wat het was!) Gelukkig waren er toch een paar dappere scoutjes die gewapend met een afwasborstel en liters zeep aan de slag gingen en met succes want de kisten werden later weer brandschoon in gepakt.

Zaterdag en zondag: waterrrrweekend!

Een erg leuk en gezellig weekend. Zon, water en een lekker zeilbootje wat wil je nog meer? We hebben gezwommen gezeild en gebietst bij de scouts om voedsel want nou ja de noedelsoep was het toch niet helemaal. volgend jaar zijn we er weer bij!

  

Groetekes van jullie eigen explorer verslaggever moob

Categories: Logboek, Opkomsten

Post navigation

Proudly powered by WordPress Theme: Adventure Journal by Contexture International.