ZOKAAAAAA !!!

Het seizoen is bijna weer afgelopen en we gaan op zomerkamp! JEEEJ *applaus*.Dit jaar hebben we een prachtige plek in Duitsland gekozen. Compleet met beekjes, bomen en bijgekochte barbeque! Het lekkere weer mee in de aanhangwagen en HOP naar de ooster buren! Na een drie uur durende reis kwamen we aan bij een onbemande spoorboom, die helaas op slot zat. Oeps! Uiteindelijk kwam gelukkig de redding die ons binnenlied in een kampterrein van drie kilometer :O. De (ietwat humeurige) kampstaf zat pas halverwege dus het was gokken waar we uiteindelijk op de remmen moesten trappen. We moesten zoeken naar het juiste kamp terrein maar uiteindelijk was dat het waard! Een heerlijk (ietwat drassig) veld midden tussen de bomen en vlak naast het riviertje (vandaar de drassigheid 🙂 uiteindelijk hebben we met het koele riviertje een heel creatief koel systeem bedacht! Gelukkig was het blijkbaar bij de Duitsers geen hoogseizoen, de twee plekken naast ons waren namelijk niet bezet :P. Door het gebrek aan verbinding bleef het heerlijk rustig op het terrein en bleven de mobieltjes lekker in de tent!! Midden op het kamp terrein ( en dan bedoel ik ook echt midden) was een kampvuurkuil waar we later met een aantal pio-palen een soort tent omheen hebben gepionierd

2013-07-15 20.46.50

‘s avonds werd de kuil uiteraard gebruikt voor een lekker fikkie. Het was een zeer actieve week met wandelingen door het beekje en een super leuke dag Phantasialand. Al met al een kamp waarbij we als groep enorm gegroeid zijn en elkaar individueel beter hebben leren kennen. Ik zou graag iedereen willen bedanken. Een extra grote dankjewel naar de leiding (Marco, Rutger, Hans en onze taxi Frank) die de hele week tot onze beschikking stonden! En natuurlijk iedere explorer die dit kamp onvergetelijk hebben gemaakt!!!!

thanks guys

 

(indien spelvouwd gevonden, blame the website guy)

Categories: Logboek, Nieuws, Opkomsten, terugblik

Post navigation

Proudly powered by WordPress Theme: Adventure Journal by Contexture International.