Bob’s Burgers

10-11-2017

Gegroet scoutgenoten!

 

Deze week hadden Arjan en Chany een opkomst bedacht. Tijdens deze opkomst gingen we burgers van Bob’s Burgers bakken. Dit was een heel avontuur, aangezien de ingrediënten op het eerste aanzicht niet echt lekker leken. Zo was er een groep die in plaas van hamburger broodjes, rogge brood moest gebruiken (wat ze overigens niet hadden gedaan). Mijn groepje had de ‘sweaty palms burger’. We hadden eerst een andere burger, maar Arjan is allergisch voor selderij, dus we mochten toch nog wisselen. De burger die wij moesten maken had allemaal vage ingrediënten, zoals palmharten, olijven, artisjok en balsamico azijn. Dit moesten we allemaal blenden tot een ‘ chunky but spreadable’ goedje. Dit zag er alles behalve lekker uit en het was dus ook verrassend dat het toch best te eten was. Een ander groepje had ook nog een burger met blauwe bessen erin en het laatste groepje had een burger met iets van een goedje met honing.

Al met al dus een verrassende, maar ook zeker smakelijke opkomst. Met dank aan onze gast-opkomst-makers Chany en Arjan!
(Julie-Anne)

Categories: Logboek

Post navigation

Proudly powered by WordPress Theme: Adventure Journal by Contexture International.