Weg van Amersfoort

17-11-2017

Heeey Mensen,

De opkomst van deze week was voorbereid door onze grote (vooral letterlijk, maar ook figuurlijk) vriend Andy en ook een beetje door Gino. Eerder deze week had hij een whatsappje gestuurd of we allemaal bordspelletjes mee wilde nemen. De avond van de opkomst zelf was hij echter allemaal andere dingen een het zeggen. Zo kregen we een uur voor de opkomst te horen dat we een OV-kaart mee moesten nemen, moesten zorgen dat onze ouders ons snel weg konden brengen en moesten we ook nog een fiets meenemen. Ondertussen was het dus wel duidelijk dat we geen bordspelletjes zouden gaan spelen. Toen Andy en Gino hadden geopend vertelde Andy dan ook zijn plan. We zouden in 45 minuten, zo ver mogelijk van het scoutinggebouw weg moeten komen. Welk groepje dan na die 45 minuten het verste zou zijn gekomen, had gewonnen. Mijn groepje besloot gewoon de fiets te pakken en we zijn bij de soesterduinen geĆ«indigd.Het groepje met Andy zelf zat in Hilversum en het laatste groepje zat bij de McDonald’s in de stad (lekker typisch weer). Rond kwart voor 10 waren twee van de drie groepjes alweer terug bij het gebouw voor warme chocolademelk en pepernoten, maar het groepje uit Hilversum zat een beetje vast. Uiteindelijk waren ze er net over half 11. De jury vond dit een aanleiding om ze te diskwalificeren. Het was wel een prima opkomst, maar het was misschien wat fijner geweest als het niet zo koud was.

(Julie-Anne)

Categories: Logboek

Post navigation

Proudly powered by WordPress Theme: Adventure Journal by Contexture International.