Heel veel koekjes en Shrek

2-3-2018

Er was een record aantal afmeldingen op de vrijdagavond zelf. Volgens mij kwamen we uit op een totaal van 8!

Andy moest de reserveopkomst doen, maar Renate kwam met het plan om koekjes te bakken en een film te kijken. Andy vond dit ook wel prima en dus zo geschiedde. Koekjesdeeg werd gekocht, het bakken begon en de film werd ondertussen uitgezocht. We hebben nog steeds geen mixer op het gebouw liggen, dus werd er gekneed door Renate en Andrea. Hier hadden ze achteraf behoorlijk veel spijt van, aangezien het deeg een soort van lijm was geworden. Waarschijnlijk als resultaat van iets te veel water. Bloem werd ons redmiddel.

Toen de koekjes dan eindelijk in de oven zaten en de film besloten was, begonnen we aan de film. Het werd Shrek, want Shrek is love, Shrek is life. Na 10 minuutjes bakken waren de koekjes klaar en die waren goddelijk.

Iedereen die zich op het laatste moment heeft afgemeld zal dit BETREUREN!!!

Get out me swamp.

(Julie-Anne™)

Categories: Logboek

Post navigation

Proudly powered by WordPress Theme: Adventure Journal by Contexture International.