Paasopkomst

30-3-2018

mick en stefanie hadden de opkomst voor bereid als eerst gingen we paas eieren zoek die in het gebouw waren verstopt ylse had de meeste paaseieren gevonden, we hadden geen eieren om te schilderen dus gebruikte we elkaars hoofd/ lichaam er kwamen hele mooie ontwerpen uit, wat gebeurt er met paas eieren die worden verstopt dus gingen we verstoppertje spelen het was erg gezellig, ik werd voor een bal uitgemaakt ik lag op het dak en het was donker mijn hoofd was fel gekleur den mijn kleeren donker dus marden dacht dat ik een bal was maart natuurlijk moet ik reageren en verraad me zelf en dit was de opkomst het verbaast me niet als er nu nog steeds ergens een paar paaseieren verstopt liggen.

(Stefanie)

Nou, ik dacht het is misschien wel leuk als er een keertje een logboek door twee personen geschreven wordt. Zo hoor je misschien net wat andere verhalen.

Het was dus de paasopkomst. Deze was bedacht door Mick, Stefanie en deel Daan (als ik hem moet geloven).

Het eerste onderdeel was het zoeken van paaseitjes in het gebouw en ook deels buiten. Een groot gedeelte van de groep kwam te laat en dat was eigenlijk wel heel voordelig, aangezien de mensen die er wel waren dus een enorme voorsprong hadden. Het was complete chaos en we kwamen die dingen overal tegen. In de klok, in postvakjes, in kasten en ga zo maar door. Volgens Stefanie had Ylse de meeste paaseieren, maar ik kan me dit toch net wat anders herinneren Namelijk dat ik dit was ­čśë . Tijdens het zoeken waren ook de overige mensen binnen gekomen en werden alle verzamelde eieren gedeeld. Want sharing is caring.

Hierna begonnen we aan het tweede onderdeel. Dit werd ge├»ntroduceerd als paaseieren verven, maar in plaats van echte eieren, waren wij de eieren. Oftewel, we gingen elkaar schminken. Dit werd natuurlijk weer vreselijk misbruikt. en mensen kregen de meest erge dingen op hun gezicht geverfd. Er waren indianen, teletubbies en nog wat andere curieuse schilderingen. Ik en Cor hadden niet zoveel zin in een volgekliederd gezicht en besloten op onze handen te verven. Ik tekende een eenhoorn op Cor zijn hand en ik koos een kat uit die hij op mijn hand ging schminken. Cor was echt veel te perfectionistisch en ik begon me hier steeds erger aan te irriteren. Na een half uur was hij dan eindelijk klaar en kon ik ook weer bewegen. Ondertussen had ik Andy ook nog volledig ondergeklied, wat hij zag als ‘kunst’.

Voor het laatste onderdeel gingen we verstoppertje doen. Wij waren immers de versierde eitjes en moesten ons gaan verstoppen. Dit was misschien wel het leukste onderdeel. Iedereen was echt heel enthousiast. Andy vooral. Die besloot gewoon in de prullenbak te springen. Deze tactiek werkte en hij werd als een van de laatste gevonden. Gino had ook een geweldige verstop plek. Hij had zich onder een stapels takken verstopt. Ook plekken als de zolder en op de kasten, waren erg populair.

Na de opkomst gingen we ook nog even door. Ook besloten we Belgisch verstoppertje te gaan doen. Hierbij moest 1 iemand zich gaan verstoppen. Als je iemand deze persoon had gevonden, moest die zich vlakbij deze persoon gaan verstoppen. Dit was best wel hilarisch, aangezien we op een gegeven moment met zijn allen in het materiaal hok verstopt zaten. Het duurde wel een paar minuten voordat we door hadden dat iedereen hier al bij zat.

Dat was het dan wel weer. Tot de volgende keer.
(Julie-Anne™)

Categories: Logboek

Post navigation

Proudly powered by WordPress Theme: Adventure Journal by Contexture International.