Zomerkamp bespreking

Op het programma stonden eigenlijk scouting skillz door Marcel en een kleine presentatie voor het zomerkamp. Marcel had Jurgen gevraagd of hij een uurtje het programma kon overnemen dus Jurgen begon met de presentatie. Vervolgens werd besloten maar meteen verder te praten over de voor- en nadelen waarna er een hele discussie kwam over waar het zomerkamp dit jaar heen moet gaan. Er is ( wauw ) nog een uitkomst gekomen ook, en dat is dat we naar de NJ gaan. Door deze discussie is er alleen helemaal niets terechtgekomen van Marcels programma. Nouja, er is in ieder geval 1 van onze vaardigheden geoefend en dat is discussies voeren, dus er is toch iets van het programma terechtgekomen =P

– Guinevere

Categories: Logboek

Post navigation

Proudly powered by WordPress Theme: Adventure Journal by Contexture International.