Poppenkast

In plaats van het geplande schaatsen gingen we beginnen met de poppenkast, die we met kerstmis op gaan voeren. Eerst gingen we met z’n allen het verhaal bedenken, wat even duurde voor het op gang kwam. Uiteindelijk is het een verhaal geworden dat helemaal nergens op slaat. Maar dat maakt niet uit. Als het maar gezellig is =P. Daarna gingen we in groepjes alvast werken aan het script en decor. Daar zijn we de rest van de opkomst wel zo’n beetje mee bezig geweest. Op het eind verdeelde Remco nog even de laatste taken: Alexander is verantwoordelijk voor de poppen, Jesse voor het decor, Merlin voor de audiovisuele effecten, en ik (Guinevere ) voor het script. Nu maar hopen dat we er iets van gaan maken met kerst.

Categories: Logboek | Tags:

Post navigation

Proudly powered by WordPress Theme: Adventure Journal by Contexture International.