Improvisatie

Improvisatie – opkomst

Eigenlijk stond er een sinterklaas – opkomst gepland, maar die ging niet door omdat het niet helemaal op tijd geregeld was. Vervolgens werd er een beroep gedaan op ons creatieve talent, en kregen we iets van 5 minuten om een idee te bedenken waarmee we ongeveer een kwartier van de opkomst zouden kunnen vullen. We blijken nog redelijk wat fantasie te hebben, want we hebben de hele opkomst weten te vullen. We begonnen we met het datingspel van de Lama’s. Na een paar leuke ‘dates’ gingen we verder met een nogal raar spel waar we onze agressie leuk op kwijt konden. De bedoeling was om de ander het eerst te raken, waar je dan een punt voor kreeg. Nadat we ietsje rustiger geworden waren, gingen we verder met levend tafelvoetbal, wat ook grappig was. Op het eind deden we nog een paar spellen van de Lama’s, het moordspel en het spel waarbij je niet mag lachen. Al met al hebben we de opkomst dus redelijk bij elkaar weten te improviseren.

~Guinevere

Categories: Logboek

Post navigation

Proudly powered by WordPress Theme: Adventure Journal by Contexture International.