Spelletjes

22-12-2017 

Nadat Andy ons eerder dit jaar keihard had geprankt (zie 17-11-2017), was het dan toch echt tijd voor een spelletjesavond. Veel mensen hadden dan ook het stof van verscheidene bordspellen afgeblazen en meegenomen. Er begonnen mensen aan stratego, iets met kaarten en risk. Ik zat in het groepje met risk Ik gaf het echter al snel op en verdeelde mijn landen. Toen volgden een paar intense momenten tijdens twister. Richting het einde van de opkomst besloten we pictionary te doen, waar we vervolgens niet meer mee konden stoppen. Voor we het wisten was de opkomst dan ook al weer voorbij. Het spelletje risk was dan ook eindelijk afgelopen en Raymond bleek de winnaar.

Quizmaster out!
(Julie-Anne™)

Categories: Logboek

Post navigation

Proudly powered by WordPress Theme: Adventure Journal by Contexture International.