Filmavond

29-12-2017 (credits aan Daan)

Welkom bij mijn eerste logboek (nou joehoe wat een feest..). Julie-Anne was er niet want die zat weer eens lekker haar nagels te vijlen ofzo dus vandaar dat ik het logboek eens doe. Vandaag was een filmavond dus er gebeurde niet zoveel speciaals, maar toch ga ik de uitdaging aan om er een epic verhaal van te maken. Omdat het een filmavond is hadden de Explorers niet zo de behoefte om te openen. Ik vind het zelf altijd wel leuk omdat ik dan wat commandos mag roepen naar de rest, wat? Dus al snel werden er 2 banken neergezet. Raymond ging dominant doen (nou dat hebben we nog nooit gezien :P) en haalde zonder de stoel te gebruiken het haakje aan muur los wat normaal gebruikt wordt om de trampoline vast te zetten. Cor was wat later en nam zijn vriendin Roos mee. Dit was dan ook de avond dat ik er achter kwam dat Roos een fobie heeft voor banken. Maar dat vond ik helemaal prima want nu had ik een romatische Black Mirror date met Cor. Dat raad ik btw iedereen aan. De stam ging deze avond in een ander kamertje Dungeons and Dragons spelen. Dat zorgde ervoor dat we een aantal Explorers kwijt raakte, maar tja fuck hun, meer M&M’s en bank ruimte voor mij! Cor, Andy en Marden vertelde over hoe heilig de serie Black Mirror is, dus besloten we dat maar te kijken. Het was echt top! We hebben 2 afleveringen gekeken met een mooi verhaal. Ik weet niet wat de rest gedaan heeft maar ik heb me in iedereen geval vermaakt met Cor (rape face) en de rest. Ik heb geen idee hoe al die kids zo’n logboek afsluiten dus eehhh…

Daan uit.

Categories: Logboek

Post navigation

Proudly powered by WordPress Theme: Adventure Journal by Contexture International.