Quiz

19-01-2018

Vandaag hadden andy en nina de opkomst, zij hadden samen een quiz gemaakt van 50 vragen over verschillende dingen zoals muziek, onze vereniging, sport, ect. Volgens mij hebben we ze uiteindelijk niet allemaal gehad maar wel grotendeels.

Er waren twee groepen groep 1 pink: ylse, michiel,ellen en rutger groep 2 weet niet meer wat de naam was maar daar zaten: eline, gino, mick en stefanie in. groep 2 had gewonnen met 27 punten, de punten werden opgeschreven als lullen dus uiteindelijk hadden we een bord vol met lullen. De prijzen waren een paar oude dvd’s.

Aan het einden kwam de rest van de groep er ook bij die volgend jaar over gaan naar de roverscouts: Raymond, Daan, Kevin, Myrthe, Julie-Anne en Renate.

We hebben ook nog even een potje killer bal gespeelt was erg gezellig met de kleine groep die mee deed. Na de sluiting moesten we oefenen met de opening en sluiting voor volgende week met de ouder opkomst.

(Stefanie)

Categories: Logboek

Post navigation

Proudly powered by WordPress Theme: Adventure Journal by Contexture International.